Coțofana Curioasă

Librăria online a unui mic antreprenor

My First Reading Library / Colectia Primele Mele Lecturi (50 carti)

11 Comments

first-reading-library-2

Selectia perfecta de carti pentru a indruma copiii sa faca primii pasi spre lectura – 50 de carti din care sa aleaga! (si o oferta irezistibila sau ce poti cumpara cu doi covrigi cu stafide)

Un numar impresionant de carti intr-o cutie eleganta care-si gaseste usor drumul intre lectia de engleza si povestea dinainte de culcare. Ilustratiile superbe si povestioarele usor de parcurs incurajeaza copiii sa citeasca, de la primele cuvinte simple alaturi de indrumator pana la independenta deplina.

Povestile urmeaza un fir narativ simplu, de obicei sunt fabule sau povesti populare. Fiecare carte are la final cateva pagini de puzzle-uri si exercitii inspirate din poveste. Colectia acopera primele trei etape din Programul de Lectura: etapa Very First Reading, etapa First Reading Level 1 si etapa First Reading Level 2. In functie de nivelul de cunoastere a limbii engleze, este un material potrivit pentru copii de la gradinita pana la clasa a 5-a. Iar pretul unei carti din colectie este de… 5 lei.

Etapa Very First Reading

book-1-spread

Primele 22 de carti fac parte din seria Usborne Very First Reading si include metodele de fonetica folosite in scoli.

O caracteristica particulara a carticelelor 1-7 este ca modul in care sunt concepute permite parintilor sa se implice in tandem cu copilul in parcurgerea lecturii. Descrierea detaliata a cartilor din serie, a metodei de invatare plus o multime de resurse pentru parinti / profesori, sfaturi utile si fise de lucru gratuite gasiti pe mini-site-ul dedicat www.usborne.com/veryfirstreading (pentru fisele de lucru dati click pe poza cartii).

Exemple din interiorul cartilor Pirate Pat, Stop that Cow!, Moon Zoom.

create-spread            moon-zoom-p4-p5

TYMTR_widget-31

…bine, bine, dar daca parintii nu se descurca prea bine la engleza? Si chiar daca se descurca. Un mod super-simpatic de a invata copiii sunetele literelor si apoi chiar sa jongleze cu cuvinte simple este jocul online pus la dispozitie tot de Usborne, Teach Your Monster to Read.

Primele carti, 1-22, cu cotor verde:
very_first_reading_pirate_pat  double-trouble  very_first_reading_dressing_up_box  captain-mac  very_first_reading_bus_miss_moss  the-perfect-pet  very_first_reading_dog_diary  bad-jack-fox  very_first_reading_grizzly_bear_rock    the-magic-ring  very_first_reading_queen_makes_scene  a-fright-in-the-night  very_first_reading_stop_that_cow  the-deep-dark-woods  very_first_reading_moon_zoom  very_first_reading_run_rabbit_run  very_first_reading_late_night_zoo  very_first_reading_wild_school  very_first_reading_circus_under_sea  very_first_reading_monster_diner  very_first_reading_knight_fight  very_first_reading_mr_mystery
Pirate Pat
Double Trouble
The Dressing Up Box
Captain Mac
A Bus For Miss Moss
The Perfect Pet
Dog Diary
Bad Jack Fox
Grizzle Bear Rock
The Magic Ring
The Queen Makes A Scene
A Fright In The Night
Stop That Cow!
The Deep Dark Woods
Moon Zoom
Run, Rabbit, Run!
Late Night At The Zoo
Wild School
The Circus Under The Sea
The Monster Diner
Knight Fright
Mr. Mystery

Etapa First Reading Level 1  /  Primele Lecturi Nivelul 1

Urmatoarele 12 carti fac parte din seria Usborne First Reading Level 1. Aceste povesti scurte incantatoare sunt pentru copii care incep sa citeasca singuri.

Cartile 23 – 35, cu cotor galben:
wishfish  lion_and_the_mouse  king_midas_and_the_gold  wind  foxcrow  foxstork  fr_the_ant_and_the_grasshopper  first-reading-old-macdonald-farm  three_wishes  anansi-bag-wisdom  rabbits-tale  fr1-the-greedy-dog
The Wish Fish
The Lion and The Mouse
King Midas and The Gold
The Sun and The Wind
The Fox and Crow
The Fox and The Stork
The Ant and The Grasshopper
Old Macdonald Had A Farm
The Three Wishes
Anansi And The Bag Of Wisdom
The Rabbits’s Tale
The Greedy Dog

Etapa First Reading Level 2  /  Primele Lecturi Nivelul 2

Ultimele 16 carti fac parte din seria Usborne First Reading Level 2 si sunt excelente pentru copii increzatori in propria capacitate de lectura.

Cartile 36-50, cotor lila:
doctor-foster-went-to-gloucester  magic-melon  how-bear-lost-his-tail  fr2-little-miss-muffet  first-reading-old-mother-hubbard  first-reading-one-two-buckle-my-shoe_  fr1_daydreamer  fr_there_was_crooked_man  tortoise_and_eagle  fr_king_donkey_ears  clever_rabbit_and_the_wolves  fr_old_woman_who_lived_in_a_shoe  wings  fr_the_genie_in_the_bottle  phoenix  lion

Doctor Foster Went To Gloucester
The Magic Melon
How Bear Lost His Tail
Little Miss Muffet
Old Mother Hubbard
One, Two, Buckle My Shoe
The Daydreamer
There Was A crooked Man
The Tortoise and The Eagle
King Donkey Ears
Clever Rabbit and The Wolves
The Old Woman Who Lives In A Shoe
How Elephants Lose Their Wings
The Genie In The Bottle
The Dragon and The Phoenix
Clever Rabbit and The Lion

Daca preferati cartile cu CD, gasiti o selectie cuprinzatoare, structurata pe nivele, in categoria English Learner’s Edition – Books with audio CD. Fiecare titlu din colectie este disponibil si individual la pretul 35.99 lei, respectiv 42.99 lei varianta cu CD (acolo unde exista aceasta varianta). Doua alternative la aceasta colectie, cuprinzand carti de primul nivel (Very First Reading) sunt Very First Reading Boxed Set (cu 15 carticele, coperta hardback) si Start to Read Pack (cu 8 carticele, coperta paperback, un caiet de activitati si un poster cu alfabetul). Comandati-le la Cotofana Curioasa si, in limita stocului, veti beneficia de o reducere substantiala (peste 40%).

Urmatoarele etape din Programul de Lectura sunt acoperite in urmatoarele doua colectii, Lecturile Mele (My Reading Library) si Usborne Reading Collection care va intampina cu la fel de multe carti si la un pret la fel de bun. Oferte valabile in limita stocului.

Pret: 240 lei   1434 lei (reducere 82%) – sub 5 lei/carte!

Informatii:Logo-First-Reading-Library
Varsta: 3+

Nivel: gradinita – clasa a 4-a
Cutie solida de carton cu 50 de carti

O carte are 32 pagini
Paperback
ISBN: 9781409570202

Cutie 200 x 130 x 190mm
Carte 130 x 190mm

Imagini din interior: