Coțofana Curioasă

Librăria online a unui mic antreprenor

Atelierul #3: Distractie de Halloween!

1 Comment

catelus-FB-text

Sunteti curiosi sa vedeti cum a fost la petrecerea de Halloween? Vedeti in After-atelier #3: Halloween… si ce ar fi putut fi un fiasco. Mai jos gasiti promisiunile evenimentului si poze cu pregatirile:

Monstrii infricosatori… sunt amuzanti!!!
Atelierele cu care v-ati obisnuit – acum la nivel de petrecere!

Cum ar fi sa nimeresti intr-un restaurant pentru monstri? Afla din povestioara care deschide petrecerea!

very_first_reading_monster_dinerThe Monster Diner este o carticica nostima din colectia My First Reading Library, nivel incepator.

Mastile? Le facem impreuna si avem o multime de idei – de la care sa pornesti si sa creezi masca ta unica!

…pe care o vei pune in miscare pe muzica! Doar e petrecere, nu? Sa vezi si dansul mumiilor!

Apoi hai sa fabricam un monstru haios impreuna… in pasi de monstru!

Suna destul de infricosator pentru tine? Dar nici nu ti-am spus despre parola secreta de acces!… A inghitit-o cosul buclucas! Si te asteapta la intrare. Ai curaj sa-l scotocesti? Trebuie sa ai!

Ne vedem duminica, pe 1 noiembrie, tot la Fitoceainaria SanThé! Pe Lipscani nr. 104 (intre Unirii si Universitate, la Sf. Gheorghe).

Varsta recomandata: 3-10 ani. Povestea si activitatile sunt intr-o nota amuzanta pentru ca in zona aceasta de varsta credem ca e mai important sa depasim teama cu zambete, sa cunoastem dimensiunea prietenoasa a monstrilor.

Tinuta: una in care se simt bine. Daca au copiii costume preferate (sau pe care le-ati folosit la serbari si le-au placut), sunt invitati sa le poarte si la petrecerea noastra. Insa nu este o cerinta.

Participarea costa 50 de lei/copil si include materialele si niste gustari sanatoase (ne gandim la suc proaspat de portocale, placinta cu dovleac si placinta cu mere – dar mai sunt cateva bunatati la fata locului)! Chiar daca la petrecere e binevenita o gasca numeroasa, avem rugamintea sa va anuntati participarea cu un e-mail la cotofana.curioasa@gmail.com sau cu un mesaj pe Facebook – aici gasiti pagina evenimentului pe Facebook.

Sunteti curiosi cum a iesit primul nostru atelier, Gainusa Rosie? Impresii si poze de la eveniment. Si de la atelierul #2, Covorul de Aur!

In curand aici vor aparea poze si detalii cu ce vom mesteri, asa ca tineti aproape 😉

One thought on “Atelierul #3: Distractie de Halloween!

  1. Pingback: Atelierul #2 – Povestea, meseriile si… Spiderman?! | Coțofana Curioasă

Leave a comment